00:36
11 maanden geleden
3 weergaven

Van Leersum Dranken is een écht familiebedrijf. Wat ruim 35 jaar geleden begon als een wijnhandel in Scheveningen is uitgegroeid tot een professionele drankengroothandel voor horeca, strandtenten, sportverenigingen en andere grootverbruikers. De tweede generatie van Leersum, de broers Tim en Bo, hebben het bedrijf in een modern jasje gestoken en zijn voortdurend bezig met verbeteringen en innovaties om onze relaties te blijven verrassen.

Wij bieden een compleet assortiment van wijnen, bieren, gedistilleerd, frisdranken, zuivel, koffie en relatiegeschenken aan. Met ons eigen logistieke team kunnen wij snel en correct een groot assortiment uit voorraad leveren vanuit ons centrale magazijn op het bedrijventerrein Forepark. Door deze centrale ligging bedienen wij regio Zuid-Holland. Onze speerpunten zijn kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, persoonlijkheid en service met een glimlach. Wij zijn per direct op zoek naar een:

CHAUFFEUR C-RIJBEWIJS/LOGISTIEK MEDEWERKER (FULLTIME, M/V) Functieomschrijving Als Chauffeur ben je een echte aanpakker die graag ons logistieke team wil versterken. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en verantwoordelijk voor het afleveren van de dranken bij onze klanten. Je bent flexibel inzetbaar en je kan ook ingezet worden voor alle overige voorkomende logistieke magazijnwerkzaamheden. Bovendien ben je een vroege vogel die er geen problemen mee heeft om ’s ochtends vroeg te starten.

Functie-eisen In het bezit van rijbewijs C, code 95; Sociaal, representatief, integer en betrouwbaar; Nauwkeurig werken met oog voor veiligheid en kwaliteit; Goede fysieke gesteldheid; Flexibel, Vroege Vogel en een echte Teamplayer. Pre’s Heftruck e/o Reachtruck-certificaat Wat bieden wij jou Familiebedrijf; Een marktconform salaris, naar leeftijd en ervaring; Functie voor fulltime (32-40 uur).